Årsaker og løsninger for vannlekkasje av hengende dampstrykejern

- 2021-11-17-

Hovedårsakene til vannlekkasjen avhengende dampstrykejerner:
1. For mye vann eller skadet vanntank.
2. Hvis temperaturen på termostaten er for lav, kan det lekke vann.
Løsningen avdampstrykejernlekker:
1. Før du bruker dampstrykejernet, slå av temperaturkontrollbryteren og vri dampbryteren til minimum for å sikre at vanntanken og strykesålen ikke er direkte tilkoblet. I tillegg er dampjusteringsknappen ved siden av vanninjeksjonsporten også justert til minimum dampposisjon.
2. Etter å ha tilsatt vannet, slå på strømmen, juster temperaturknappen i henhold til forskjellige klær, skru på dampjusteringsknappen og vent til indikatorlampen lyser. Vannet i vannbeholderen kommer inn i bunnplaten og er i oppvarmingstilstand, hvor det kommer ut litt damp. Vent på indikatorlyset. Etter at den er av, er dampen i en kritisk tilstand, og klærne kan strykes når indikatorlampen slås på igjen. Det var en liten mengde vanndråper som dryppet i begynnelsen av strykingen. Dette er kondensert vann. Kaldt vann møter varm damp og forårsaker vanndråper.
3. Etter å ha strøket klærne, hell ut alt vannet i vanntanken, skru på strømmen, juster temperaturknappen til maksimal posisjon, skru på dampknappen og tørk vannet i vanntanken.

4. Slå deretter av dampknappen, juster temperaturknappen til minimumsposisjonen og lagre bunnplatens temperatur til normal temperatur. Så lenge du følger metodetrinnene ovenfor, vil det ikke være vannlekkasje.