Cixi Meiyu Electric Appliance Co., Ltd. er en samling av forskning og utvikling, design, produksjon, salg som en av bedriftene innen elektriske husholdningsapparater, selskapet ble grunnlagt i 2009, ligger i den vakre og rike kystbyen - Cixi City . Hangzhou Bay ligger i nord, vendt mot Shanghai over bukten, og Ningbo ligger i øst. Selskapet spesialiserer seg kun på produksjon av strykemaskin, flere tiår.

Selskapet holder seg til formålet med "kvalitet først, omdømme først, integritet først, kunden først", for å "styrke kvalitetsbevissthet, fortsette å møte kundenes krav; styrke følelsen av konkurranse, forbedre salget av produkter "for selskapets forretningspolitikk .

Selskapet for å skape uavhengig merkevare, produksjon av billige produkter, forbedre kvaliteten på menneskelig liv som mål, gjenspeiler "gode klær, henge varme, henge varme, vakre yu laget", hver lille ting du er vår store begivenhet.

Med den driftige ånden av "kontinuerlig innovasjon" og den evige jakten på kunde-, ansatte- og sosial tilfredshet, streber vi etter å bygge Meiyu Electric-apparatet til en velkjent bedrift.

Bedriftsånd:integritet, ydmykhet, pragmatisme, driftig

Forretningsfilosofi:Gode ​​klær, heng varme, heng varme, vakre yu laget

Ledelsesfilosofi:Innovasjon er uendelig

Oppnådd det internasjonale ISO9001-sertifikatet for kvalitetsstyringssystem, produktene gjennom Shanghai europeiske selskapsprodukter er CQC, CE, CB og andre sikkerhetssertifiseringer, har mer enn 3000 salgssteder i Kina, som dekker 28 provinser og regioner i landets produkter som selges i Europa, Nord-Amerika, Sørøst-Asia, Midtøsten, Australia og andre regioner.

Det kinesiske markedet er en viktig del av vår globale markedsføringsstrategi. I 2006 begynte vi å utvide virksomheten vår i Kina. "Å bringe konseptet med livskvalitet fra utlandet til hver husholdning i Kina" har vært målet vårt de siste årene. Gjør service først, deretter marked "er vår filosofi og modell. Vi vil jobbe hardt sammen med alle våre ansatte, teamet vårt og våre partnere for å skape menneskers moderne liv.

Ved å gå inn i det 20. århundre forsvant den stigende dampen gradvis ut av industristadiet og ble til en elegant holdning dukket opp i folks liv. Steam høy temperatur, ren, miljøvern og effektive egenskaper, mer og mer utbredt i livet, damp fukting, rengjøring, skjønnhet og andre produkter dukker opp i det historiske øyeblikket.

Ettersom folks etterspørsel etter livskvalitet er høyere og høyere, har jakten på sunt hjemmeliv og moteriktig kjolekonsept blitt uunngåelig. I de siste årene har dampen Garment Steamer brakt folk et nytt konsept av klær, klær beskyttelse konsept, kraftig forbedret kvaliteten på folks klær.

Garment Steamer er veldig populær blant urbane funksjonærer. Strykeopplevelsen av «gode klær, hengende stryk» har endret seg.

Garment Steamer gjennom den interne varme dampen konstant kontakt klær og klut, for å myke klær og klut fiber organisering, og gjennom "pull", "press", "spray" handlingsnivå klær og klut, slik at klær og klut så godt som ny. Sammenlignet med tradisjonelle elektriske strykejern er beskyttelsen av tekstiler bedre, og operasjonen er mer praktisk. Utformingen av en stor vanntank unngår problemer med å skifte vann ofte, og Garment Steamer blir stadig mer velkommen av forbrukere.